Cikk nyomtatása Küldje tovább ismerősének !

Szombathelyi Haladás – Szentlőrinc SE 4–0

Magabiztos Haladás győzelem

Rábavidék | 2020. november 9.

Kiköszörülni a csorbát! - ez volt a Mátyus-csapat jelmondata, hiszen hétközben kikaptak a zöld-fehérek Csákváron. Most még a szerdainál is többen hiányoztak a keretből, így három 2002-es születésű játékossal állt ki a Hali.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

 

 A 875 főnyi közönség (ezt a számot még az NB I-ben is átlagosnak mondhatnánk) a Verpecz – Holdampf, Mocsi, Németh Milán – Kállai, Schuszter, Kiss B., Németh Márió, Debreceni – Medgyes, Rácz tizenegyet láthatta, és azt, hogy az első negyedóra végén a Haladás megszerezi a vezetést. Holdampf adott egy hosszú lapos passzt, amit Medgyes vett át, 30 méterre a kaputól. Előtte tornyosultak a szentlőrinci védők, de a házi gólkirály elcikázott négy bekk mellett is, majd a 14 méterről, már majdnem kisodródva a jobb sarokba lőtt, 1–0 (képünkön a gólöröm).

A Haladás valamelyest visszaállt a gól után, a játék irama nem verdeste az eget, ám a vezetésüket semmi sem veszélyeztette. Aztán slusszpoénként érkezett az első félidő utolsó pillanata: Németh Márió lépett meg a bal szélen, pontos lapos centerezését pedig Rácz vágta a kapuba 4 méterről, 2–0.

A játék képe a fordulás után nem változott, a hazaiak voltak az aktívabbak, többet volt náluk a labda. A csereként beállt Tóth Barna is feliratkozott a góllövők közé, ugyanis a 73. percben ő vett át egy labdát 25 méterre, de háttal a kapunak. Letette azt Rácznak, akinek a hosszú sarokba tartó lövését kiütötte a vendégek hálóőre, de éppen Tóth Barna kobakjára, aki azonnal a hálóba stukkolt, 3–0. Ennek a félidőnek a végén is betalált a Hali, a forgatókönyvben szereplők pedig ismerősek lehetnek az első gólból. Holdampf tette a labdát Medgyesnek, aki jobbról becselezte magát a 16-oson belülre, majd kilőtte a hosszú alsó sarkot, 4–0.

Tulajdonképpen igazi megerőltetés nélkül győzött a három fiatallal felálló Haladás. A zöld-fehérekre szerdán vár egy kupameccs Ménfőcsanakon, majd másfél hét szünet következik.

 

Forrás: Rábavidék.hu