Cikk nyomtatása Küldje tovább ismerősének !

Körmendi női sárkányhajósok

Rábavidék | 2020. szeptember 11.

A Bereki Bárkás Egylet Egyesület női sárkányhajósai a Balaton átevezésen debütáltak. A versenyen egyedüli színtiszta női sárkányhajós csapatként szerepeltek, húsz fős hajóban.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

 

A július elején alapított sárkányhajós egységet 18-53 év közötti hölgyek alkotják. Heti két edzés szerepel a csapat programjában, az egyik Körmenden a konditeremben, a másik Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál vízi edzés, amelyet Stempin Zoltán vezet. A lelkes női egység a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett Balaton átevezésen próbálta ki magát először.  A Fonyód-Badacsony közötti verseny kilenc kilométeres távját a körmendiek egy órán belül – 58 perc alatt - teljesítették. Az induló ötvenhat sárkányhajós egységből végül a 37. helyen végeztek a Rába-parti lányok.

Képünkön a csapat tagjai: Erdei Erika, Horváth Ágnes, Finkelstein Inna, Petrovics Boglárka, Tóth Nóra, Szekeres-Ányos Szilvia, Sassné Földes Eszter, Simon-Izer Melinda, Rácz Renáta, Mesics-Lángi Katalin, Sipos Júlia, Köbli Laura, Tóth Judit, Horváth Zsófia, Molnár Sára, Tompa Zsuzsanna, Tóth-Erdei Virág. A felkészítők Stempin Zoltán, Király Ferenc és Varga Gábor István voltak.

T.J

Fotó: Bereki Bárkás Egylet

 

Forrás: Rábavidék.hu