Cikk nyomtatása Küldje tovább ismerősének !

Bana és a jobbikos ügyek

Rábavidék | 2019. november 19.

A közelmúltban az Európai Ügyek Bizottságának ülésén a Brexit kapcsán Iain Lindsay nagykövet urat és Takács Szabolcs miniszteri biztost hallgatták meg. Ennek a bizottságnak az alelnöke Bana Tibor a Jobbik országgyűlési képviselője, a körmendi választói körzet elnöke.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

„ A bizottság jobbikos alelnökeként elmondtam: Magyarországnak a rendezett megállapodás az érdeke, elsőrendűen pedig az Egyesült Királyságban élő honfitársaink szempontjait kell érvényesítenünk. Meggyőződésem, hogy hazánknak az európai értékek, a demokrácia és az EU iránt elkötelezett országként kell szoros kapcsolatokat fenntartania Nagy-Britanniával a brit kilépés után is.”

Bana Tibor arról is tájékoztatta lapunkat, hogy nagy örömmel vett részt Szombathelyen a Szent Márton-napi Díjátadó Gálán.” Színvonalas fellépéseket láthattunk, felszabadult légkör jellemezte az estét, dr. Nemény András, a megyeszékhely polgármestere pedig igazán emberi beszédet mondott. Ismételten gratulálok minden díjazottnak, kiemelten Jordán Tamásnak, a Weöres Sándor Színház alapító igazgatójának, aki Szombathely díszpolgára lett (képünkön). A kitüntetetteknek további sok sikert és jó egészséget kívánok.” – hangoztatta a szentgotthárdi politikus, majd azt is elmondta, hogy új elnökséget választott a Jobbik Körmendi Alapszervezete. A tagság egyhangúlag támogatta, hogy egy évig Bedők Zsolt legyen az szervezet elnöke, akinek munkáját alelnökként, Auer Miklós önkormányzati képviselő és Takó Péter, gazdasági megbízottként pedig Gubics Anikó segíti. Egyúttal megköszönték Holecz Ferenc munkáját, aki tizenkét évig vezette az alapszervezetet.

 

 

R-infó

 

Fotó: Jobbik

 

Forrás: Rábavidék.hu