Cikk nyomtatása Küldje tovább ismerősének !

Szentpéteri Színházi Esték

kgy. | 2017. március 24.

Januártól minden hónap első péntek estéjét együtt töltik a színházkedvelő őrségiek, mivel Szentpéteri Színházi Esték elnevezéssel bérletsorozatot indítottak az őriszentpéteri művelődési házban. Az ötletgazda dr. Szöllősi Judit volt és a szervező munka már az elmúlt év végén megkezdődött.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

 

Így sokan karácsonyi meglepetés ajándékként kapták családtagjaiktól, barátaiktól a színházi élményt nyújtó bérletet. A sorozat keretében csaknem 100 bérletes néző tekintheti meg négy amatőr színtársulat előadásait. Eddig a Körmendi Kastélyszínház és a Büki Sok-Színpad társulat lépett a nagyérdemű elé.  Csehov és Örkény darabokkal szórakoztatták a közönséget. A bérletből még hátralévő két előadás április 7-én és május 5-én lesz. Előbbin a Vasvári Játékszín két darabot is színpadra állít. Hans Sacks: Komédiák, és Mrozek: Nyílt tengeren című előadásai 18 órakor kezdődnek. Május 5.-én a lendvai Egy és Más Vándorszínház a Padlás félig mese – félig musical (9-99 korig) előadása látható. Ezt a bemutatót a nagy érdeklődésre való tekintettel aznap kétszer, délután 14 órai és este 18 órai kezdettel is láthatja a közönség. A színházi esték hátralevő alkalmaira a bérletesek mellett nagyon sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt. Jegyek az előadásokra a helyi művelődési házban válthatók. 
Ugyancsak a művelődési házban válthatók elővételben jegyek egy humoros tavaszköszöntő estre. Március 17-én 19 órától a Stand up Comedy  stílus két népszerű alakja lép fel az intézményben. Somogyi András és Lorán Barnabás „Trabarna” humoristák nem ismeretlenek a könnyű műfajt kedvelők körében. A televíziós Showder Klub és a Rádiókabaré rendszeres szereplői most az őrségieket kívánják megnevettetni. A hosszú tél után a „nevetésterápia” rá is fér mindenkire.                       
 

Forrás: Rábavidék.hu