Cikk nyomtatása Küldje tovább ismerősének !

Találkoztak az Őrállók

kálmán | 2015. február 17.

A korábbi évek hagyományaihoz hasonlóan a 2014-es esztendő végén is megrendezte az Őrállók Alapítvány az Őrálló Segítők Napját. A decemberi rendezvényre, amely Szalafőn volt, mindazok kaptak meghívást, akik valamilyen formában segítették az alapítvány munkáját az elmúlt évben.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

 

Voltak, akik az Őrállók Napja rendezvényen segédkeztek, mások a nyári táborok szervezésében és lebonyolításában vettek részt. Az alapítvány ezzel a rendezvénnyel köszönte meg az aktivisták munkáját. Ugyancsak decemberben rendezte meg az alapítvány az Őrállók Adventje elnevezésű programját, amelyen a nyári táborokban résztvevő gyerekekkel, szüleikkel és a tábort segítőkkel találkoztak. A karácsonyi ünnep Czirják Zoltán és Bajor János jóvoltából klarinét muzsikával és mesével kezdődött. Játékos vetélkedők, kézműves sarok tette színessé az eseményt, amelyen az adventi koszorú gyertyáinak meggyújtására is sor került.

Ezen az ünnepségen hirdették ki a „Neked milyen az igazi karácsony?” gyermekrajzpályázat eredményét. Az óvodások kategóriájában az első helyezett Fenyvesi Dalma, 2. Toller Enikő, 3. Albert Boldizsár lett. Az alsós iskolásoknál Csóbor Máté lett az első, megelőzve a második Fekete Attilát és a harmadik Bakó Milánt. A felsősöknél az első díjat Tamaskó Richárd érdemelte ki, különdíjat Légrádi Benjamin kapott.

A karácsonyi ünnepséget az Őrségi Baráti Kar színesítette fellépésével, majd levetítették a nyári táborokban készült filmeket is.        

Forrás: Rábavidék.hu