Cikk nyomtatása Küldje tovább ismerősének !

Hétköznapi csoda Őriben

Kálmán György | 2014. július 3.

Az idén tavasszal már harmadik alkalommal rendezte meg az Őriszentpéteri Ifjúsági Egyesület a „Hétköznapi csoda” elnevezésű tehetségkutató, tehetséget bemutató, tehetséget ápoló rendezvényét.

Cikkünk a hirdetés után folytatódik

 

Mihály Klaudia, az egyesület vezetője elmondta, hogy az elmúlt évek sikerein felbuzdulva rendezték meg az idén is az eseményt a helyi művelődési házban. Versmondók, énekesek, zenészek, színjátszók mutathatják meg az ilyen alkalmakkor a tudásukat, és egy kiállítás keretein belül képzőművészeti alkotások is megtekinthetők. Az este folyamán színpadra léptek Bodonci Orsolya, Bodonci Emese és Mihály Sára versmondók. A Szentgotthárdról érkező Enjoy táncegyüttes latin-amerikai standard és show-táncokkal szórakoztatták a közönséget. Saját szerzeményeit adta elő Varga Bence, a népszerű szentgotthárdi zenekar, a Zaporozsec énekes-gitáros zeneszerzője. A rábagyarmati Kóbor Zsóka kedvenc dalaival érkezett a bemutatóra. Az énekes gitáros lány a szentgotthárdi „Megacsillag” győztese volt. A színjátszókat a helyi Tritikálé Társulat képviselte. A 2004-ben alakult együttes az „Elvonókúra” című darabjával nagy sikert aratott.

A kiállításra, amelyet Tóth László művész-tanár nyitott meg, az intézmény klubjában került sor. Itt Major Flóra, Pongrácz Tímea, Németh Marcell, Herczeg Csaba, Tóth Dávid és Tóth Gergely alkotásait lehetett megtekinteni. Az egyesület vezetője arról is beszélt még, hogy a nagyszámú támogatók nélkül nem jöhetett volna létre az esemény. Köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik valamilyen formában segítették a rendezvényüket. Az egyesület jövőre is szeretné megrendezni a tehetségkutató bemutatóját.   

Forrás: Rábavidék.hu